Inschrijfvoorwaarden

Inschrijven: Hoe werkt dat?


Inschrijven bij de Steunpunt Academie gebeurt door het invullen van een digitaal aanmeldformulier. Deze treft u altijd aan onderaan de omschrijving van elke training en/of conferentie.

Na het invullen van uw NAW-gegevens klikt u op 'verstuur' en uw inschrijving is compleet. U ontvangt direct een bevestiging in uw mailbox. Indien het een conferentie met verschillende workshops betreft, komt u in het workshopkeuze-menu. Hier kunt u uw workshopkeuze aanvinken, zo stelt u uw persoonlijke programma samen.


Annuleren
Het kan natuurlijk voorkomen dat u zich heeft aangemeld en dat u vervolgens niet in de gelegenheid bent deel te nemen. Het is altijd mogelijk om een collega in uw plaats te laten komen. In verband met gemaakte afspraken voor catering, locatie etc. hanteren wij de volgende punten:

  • Bij annulering vanaf 14 dagen voor de aanvang van de conferentie wordt de volledige deelnemersbijdrage in rekening gebracht.

  • Bij annulering vanaf 4 weken voor de aanvang van de cursusdag of leergang wordt de volledige deelnemersbijdrage in rekening gebracht.

Annulering van een inschrijving dient schriftelijk te gebeuren.
Dit kan via uw persoonlijke pagina of via info@steunpuntacademie.nl

Als annuleringsdatum geldt de datum waarop de annulering bij Steunpunt Academie binnenkomt.